Conté Gluten

Resta plats poden contenir traces de gluten. Pregunteu al nostre personal per la presència d'altres al·lèrgens.

 

Selecció d'arrossos



Paella, tot pelat

Arròs amb gambes, calamars i musclos. Tots els ingredients pelats i llestos per a menjar



Paella de marisc

Arròs de cigales, gambes, musclos i cloïsses



Arròs "Cuina de Laietana"

Amb cloïsses, gambes pelades i ceps



Arròs negre

Amb musclos, gambes pelades, calamars, carxofes i tinta de calamar



Fideuà tradicional

Gambes, anells de calamar, musclos, carxofes, pebrot vermell i pèsols. Acompanyat amb all i oli



Paella mar i muntanya

Amb pollastre, gambes, musclos i costelles de porc



Arròs de verdures

Amb pastanagues baby, mongetes verdes, pèsols, pebrot vermell rostit, ceba fregida, albergínia rostida i faves


Tapes i Racions


Freds


Olives variades La Cuina


Seitons amb vinagre (12-14 unitats)


Anxoves del Cantàbric amb oli d'oliva (7 unitats)


Pernil 100% ibèric tallat a mà


Assortiment d'embotits de gla amb pa amb tomàquet, pernil, xoriço, llom i llonganissa


Formatge manxec curat reserva


Pa de coca torrat amb tomàquet, oli d'oliva i sal

Calents




Les nostres braves picants amb maionesa i salsa brava


Patates fregides amb les seves dues salses


Truita artesana de patates i ceba acompanyada de pa amb tomàquet


Croquetes artesanes de pernil o bacallà


Fingers de pollastre casolans acompanyats de cassoletes de salsa sweet chilli i salsa de mostassa


Aletes de pollastre adobades amb herbes aromàtiques


Tradicional cassoleta de xistorra basca al vi blanc amb torradetes de pa fregit


Pebrots del padró


Xampinyons a l'allet


Pop a la gallega


Musclos gallecs amb la nostra exquisita salsa marinera


Tradicionals gambes a l'allet, a l'estil mariner amb un toc picant


Llangostins a la planxa (8 unitats)


Calamars a la romana amb salsa de romesco

Amanides


Amanida de l'hort amb tomàquet, enciams variats, ceba, olives, cogombre i pastanaga


Amanida d'anxoves del Cantàbric, enciams variats, tomàquet, olives, ceba i tonyina


Amanida de formatge de cabra tebi, enciams variats, fruits secs, codonyat i vinagreta de mel


Amanida tèbia de gambes a l'allet, enciams variats, tomàquet, fruits secs i seitons


Amanida de tonyina amb pastanaga, enciams variats, tomàquet i olives

Pasta Italiana


Macarrons o spaghettis a la bolonyesa


Raviolis farcits de carn amb salsa con salsa Fiorentina i xampinyons


Spaghettis a la carbonara al punt de cremositat


Tallarines amb salsa marinera, gambes pelades i musclos


Tallarines al funghi amb ceps i xampinyons


Tortellonis d' espinacs farcits de formatge ricota amb salsa de fines herves i formatge

Peix


Salmó a la planxa amb verduretes, mongetes verdes, bròquil i espàrregs verds


Bacallà al forn amb samfania

Carn


Entrecot de vedella basca (300g) amb patates rostides al curry


Filet de vedella amb bolets de temporada i patates

Postres


Escuma de crema catalana


Pastís del dia


Gelats de la casa


Suc de taronja natural


Fruita de temporada


Coulant Supreme de xocolata


Macedonia de fruita natural


Pastís tatin de poma


Tradicional crema catalana