Pregunti si té alguna intolerància o al·lèrgia.

 

Selecció d'arrossos



Paella del senyoret (tot pelat)

amb gambes, calamars i musclos



Tradicional paella de marisc

amb gambes, musclos, cloïsses i calamar



Arròs "La Cuina de Laietana"

amb carxofes, cloïsses, gambes pelades i ceps



Arròs negre

amb musclos, gambes pelades, calamars, carxofes i tinta de calamar



Fideuà de marisc

amb gambes, calamars, musclos, carxofes, pebrot vermell i pèsols



Paella mar i muntanya

amb gambes, musclos, pollastre i costella de porc



Arròs amb verdures variades

i flor de cor de carxofa



Paella amb pollastre i verdures

Picar i compartir


Olives variades adobades


Pa de coca torrat amb tomàquet, oli d’oliva i sal


Formatge manxec curat reserva amb codony i melmelada de tomàquet (ració)


Anxoves del cantàbric “triple 0” (5u)


Pernil 100% ibèric i tallat a mà (ració)


Assortiment d’embotits de gla; pernil, xoriço, llom i llonganissa (ració)


Ous ecològics estrellats amb pernil ibèric (ració)



Patates braves tradicionals (tapa)


Patates fregides naturals amb dues salses (tapa)


Patates grill adobades i picantones (tapa)


Calamars a la romana amb salsa romesco (tapa)


Pop a la gallega (ració)


Esqueixada de bacallà (ració)


Xampinyons a l’allet (tapa)


Pebrots del Padró (tapa)


Musclos a la marinera (tapa)


Musclos al vapor (ració)


Llagostins a la planxa (8u)


Gambes a l’allet, estil mariner amb un toc de picant (tapa)


Bunyols de bacallà (tapa)


Aletes de pollastre adobades amb herbes aromàtiques (tapa)


Fingers de pollastre amb salsa Sweet Chilli (ració)


Xistorra basca al vi blanc (tapa)


Croquetes de bacallà o de pernil ibèric (4u)


Assortit de croquetes (3 bacallà + 3 pernil)


Saltejat de bolets amb col Pak Choi verdures de temporada i soja (ració)


Truita de patates i ceba amb pa amb tomàquet (tapa)

Amanides


De l’horta amb tomàquet, ceba, olives, cogombre i pastanaga


De formatge de cabra tebi, fruits secs, codony i vinagreta de mel


De figues, tomàquet cherry confitat, formatge parmesà, pinyons i espinacs baby


Tèbia de gambes amb all, enciams variats, tomàquet, fruits secs i seitons


De canonges amb pernil ibèric, formatge manxec i poma


D’alvocat, salmó, mango i vinagreta de tamarind

Pasta Italiana


Macarrons o espaguetis amb salsa bolonyesa


Tallarines a la marinera


Espaguetis a la carbonara


Tallarines al funghi amb ceps i xampinyons

Peix


Salmó a la planxa amb verduretes variades saltejades


Turbot a la donostiarra


Bacallà al forn amb samfaina


Rap a la planxa amb all fregit i verduretes saltejades

Carn


Milanesa del Chef Jheremy amb tòfona, ceba confitada, ou ferrat ecològic i patates


Filet de vedella amb bolets de temporada


Entrecot de vedella basca


Chuleton de vaca vella 1 kg

Postres


Crema catalana La Cuina de Laietana


Flam de nata


Torrija caramel·litzada amb gelat de vainilla


Tiramisú del xef


Macedònia de fruita natural i suc de taronja


Gelat de bola (diversos sabors)


Pastís de formatge resc amb coulis de gerds